Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
Книгите са нашето оръжие!

Тази сутрин бях на конгрес/семинар под надслов: "Информационните технологии в здравеопазването". Доста интересни неща се изговориха. Идеята да се интегрират съвременни софтуерни и хардуерни решения в здравеопазването (а и не само) е чудесна, но след като зададох въпроса: "Присъстват ли представители на НЗОК, МЗ и другите представители на властта" и отговора бе: "За съжаление, нямаме представители", стана ясно, че скоро време няма да се случи, а и да се случи ще е пълен провал, почти както стана с детските градини в София, но в случая трагедията ще е в пъти по-голяма.

След семинара реших, че ще посетя моите любими книжарници Хеликон и "Пенгуините" :). Трябваше някой да ме спрееее... Каталози, самоучители, разговорници, картички... Накратко днес си купих следните книги:

Тайните на цифровата фотография - Скот Келби
(страхотна книга ПЪЛЕН цвят, гланцирани страници цели 200 за 19,99 BGN)

Цифрова фотография с Photoshop CS - Скот Келби
(отново същия автор, този път 400 гланцирани пълен цвят страници за 38 BGN)

Немска граматика. Основни правила
(нали ще напредваме бързо в немския реших, че ще ми е от полза тази мини енциклопедия за 4,99 BGN)

Професионален дизайн в рекламата - Роджър Паркър
(въпросния автор съм го чел и преди и ми допада-цена 14,99 BGN)

Графичен дизайн на 21 век
(стори ми се интересно мисля от нея да почна-цена 18 BGN)

Архитектура на Средновековния християнски и ислямски свят
(зачетох се и грабна ме стила на писане - 55 BGN)

Мислих да си накупя куп още други книги, но нямах време. Достигнах до извода, че не трябва да влизам често в книжарници, защото съм склонен да оставя банковите си карти на касата :)

Захващам се да чета и коментирам. Като бях малък изпитвах същото чувство, когато дядо ми купуваше някаква джаджа, която да разглобявам – същото е и с книгите в момента... тръпна да разгърна страниците и попадна в нечий нов свят.

 
Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"