Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
Следизборна емоция в цветове
 щурче на клас

Никога не съм бил обсебван от идеята за политика, избори и бюрокрация, но си признавам, че е удоволствие да гледам опити за маркетинг. В крайна сметка предизборната кампания с нищо не се различава от рекламната кампания на един прах за пране или "Фафли":
имаме продукт, който трябва на първо място да се избере, а в последствие и купи.

 железопътна линия

Но е жалко, когато рекламираните продукти не са нови, нямат нова дори елементарна опаковка, а са старите фафли чайка.

До тук с изборите - надявам се разбирате ясната ми позиция!

Също така и не крия, че през изминалите избори бях председател на избирателна секция в гр. Обзор – независим, исках да пробвам, разбера и знам как се провеждат избори в България..., е няма да се повтори!

 черният асфалт

Когато стигна до Сливен, обикновено поемам по пътя за Стара Загора, за да шофирам през магистрала (второкласния) Тракия, но вчера реших да бъде по-различно, по-изненадващо...

Хайде Калофер (Ботев), Карлово (Проданов), Сопот (Вазов), Пирдоп (Пушкаров) и ти "Апостола на Апостолите" (мономента на Левски) вдъхновете ме, заредете ме за следващите, предстоящите дни...

 слънчоглед

Търсех нещо, което бях оставил в миналото, но в момента, в който трябваше да го докопам реших да остана разумен – да оставя миналото там, където е – в миналото!
Ти, минало, стой там и не ме закачай, че от теб боли! Ти минало, ах блудница...
Цветовете пред очите ми бяха симетрични, хармонични, а понякога дори агресивни – толкова е необходимо да спра снимам и продължа!

 разруха в сърцето  дявол с очи

Една разруха не е повод за отчаяние, една разруха не е повод за мълчание... една стена е съборена, но едно цвете е посадено!

Download
photolog.rar - 19mb
 
Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"