Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
ЧРД на Габи от BBT

Все повече се изненадвам от формите на реклама в пространството. Някой може да каже, че това е креативно... аз бих казал, че е евтино (имам предвид стойността на рекламата, а не идеята).

Въпрос на (собствена) интерпретация би могла да e подобна реклама, но във всички случаи Габи (а това е много мило :) ) е центърът на вниманието, но само си представям, ако трябва Месокомбинат "Димитър Маджаров" или рудниците в Мадан да се рекламират колко истинско би било – един брилянтен родопчанин, каска, овъглено лице, усмивка с липсващи зъби, една надежда и блясък в очите и слоган: "ЧРД, Груйо и този месец си под земята само за 350 лева, с удръжките".

Този подход все повече ми допада, а защо да не рекламираме по този начин и държавата си (вместо безсмислени уеб-сайтове за по над 2 млн. лв.)? Само си представете в центъра на Берлин и всички по малки селца, като Junkersdorf и др.: "ЧРД, Тотю, за един истински Българин, НАЗДРАВЕ!". Тук вече ще трябва да има втори надпис на немски: "alles Gute zum Geburtstag, Totiu", а на снимката изобразена шише модерна водка, Тотю (атлетичен юнак с мустак) на фона на Слънчев бряг – не оставяйте с впечатление, че немците познават нещо различно от Слънчев бряг, Златни пясъци и Христо Стоичков :)

 ЧРД на Габи от BBT

Тази идея все повече ми допада...

 
Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"