Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
"Облачният хостинг"

Имам радостта да Ви представя новият уеб-сайт на Медицински център "Полимед" АД (MЦ в центъра на столицата ни). Работата ми върху проекта включваше от концепцията за структура и дизайн до нейната реализация във вида, който ще видите в официалния сайт. Дизайна е изключително Уеб 2.0 ориентиран, изцяло валидиран по стандартите на w3 (xHTML & CSS - passed). Интересното и различното в проекта, е че аз съм човека заснел фотографиите - което ми даде възможност да се докосна до хората и видя в какви условия те работят (дано всички лекари имат възможност да ни лекуват в подобна модерна и чиста среда.). Въпреки тежестта по отношенеи на съвместимостта на три дейности - дизайнер, програмист и фотограф, полученият резултат е удовлетворение, както за възложителя така и за мен! Благодаря на екипа на Полимед за оказаното доверие.

http://www.polimedad.com

{{sshadow}}{{eshadow}} {{sshadow}}{{eshadow}} {{sshadow}}{{eshadow}}
post scriptum.
Седмица след официалния старт на проекта екипа на Гювеч БГ - gbg.bg (Нет Инфо) номинираха за "избор на редактора" в категория "Здраве" сайта на медицински център "Полимед"

{{sshadow}}{{eshadow}}

Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"