Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
Шрифтове за дизайнери
Защо цветовете са красиви, когато са наситени? Отговорът на този въпрос е комплексен, но вместо да се впускам в обяснения и дълги разсъждения, би било доста по-удачно просто да се наслаждаваме на резултата.
Впрочем, в самата снимка има огромна доза чувство, спонтанност и доза мистерия - това ли е жената? Нямам представа, но това е вдъхновението ми да съживя цвета и подчертая нещо красиво, нещо диво.
Благодарности на новия инструментариум на Adobe Photoshop CS4 Extended. - специално на г-н Георгиев, българското попълнение в екипа на Adobe.
Също така, аз съм автор на автентичното изображение с моя Panasonic DMC-FZ30.

Post Scriptum.Не веднъж съм заявявал, че ретуша би трябвало да е само подчертаване на онова, което обектива не е заловило, а не преобразяване и създаване на "фотошопски" същности.

Ако желаете можете да си свалите, като Wallpaper в размер:

800 x 600
1024 x 768
1400 x 1050
{{sshadow}}{{eshadow}} {{sshadow}}{{eshadow}} {{sshadow}}{{eshadow}}
Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"