Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
Шрифтове за дизайнери

Море, вода, плаж, водорасли, романтика и безгрижие...
Колко е приятно да е лято, да си на гребена на вълната и всичко да е тъй еуфорично?

Настоящето е просто отблясък на миналото, а бъдещето чака ли, чака - всъщност чака ли? Стига въпроси и очаквания. Представям Ви поредната отмора с любимия Adobe пакет.

За разлика от други ретуш задачи в случая идеите и реализация се простира доста по-далеч. Обръщам внимание на предметите, които са на преден план и на накитите, които бяха заличени. Имаше сериозна работа над косата (обем и цвят), както и цвета на кожата и някои допълнителни промени основно по "форми".

НЕ съм аз автор на оригиналната фотография. Освен това за ретуш ми бе предоставено изображение с твърде малки размери (600 пиксела х 600) и това допълнително затрудни работата ми. Но мотивиран от идеята и резултата, който още от първия поглед над изображението ми се въртеше в главата...успях да направя следното:

Ако желаете можете да си свалите, като Wallpaper в размер:
(временно недостъпни)

{{sshadow}}{{eshadow}} {{sshadow}}{{eshadow}} {{sshadow}}{{eshadow}}
Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"