Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
Шрифтове за дизайнери
Задачата бе поставена от Виртех ООД официален представител на Comenius Logo. Желанието за иновативно представяне на продукта бяха основната цел, която поставих пред себе си повреме на работата. Имайки предвид и специфичната аудиторя пред, която се разпространява продукта никак не бе лесно да измисля нещо провокиращо и същевременно продаващо, но според мен и клиента целта е постигната. Някоколко думи за Imagine:

Училищната информатика трябва да създава познавателни умения, умения да се организира информация – да се натрупва, да се общува с нея, да се споделя. Не на последно място, да развива естетически усет и да дава възможност на обучаемия да изпита удоволствие от процеса на обучение.

Системата Comenius Logo® е изключително подходящо средство за постигане на тези цели. Тя представлява среда за обучение под Windows, в основата на която стои езикът за програмиране Лого.

Целта на флаера бе да се промотира новата версия на Comenius Logo - Imagine Logo. Надявам се че съвсем скоро проекта ще бъде реализиран и като хартиен носител...

{{sshadow}} {{eshadow}} {{sshadow}}{{eshadow}}

Размер а4, 4+0 цвят (CMYK), двустранно.

Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"