Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
Овчари чукат кърмило
Човек трябва да бъде верен на традициите-може би? Творчеството, народно не е от силните ми страни, но уви това не може да повлияе и попречи на работата ми!

Моята работа над тази екстравагантна облжока бе непринудена, изненадваща и неочаквана. За, което искам да благодаря на Данислав Кехайов - деец в народното творчество - небезизвестен!

Често ме питат как всъщност съм успял да провокирам клиента с идеята си? Моят отговор винаги е един и същи:
"В първия магазин за компакт дискове те съветвам да обърнеш внимание на обложките на всички онези в секция "Народни песни" - няма да намериш нещо различно от носия, танцьори, оркестри и битово алкохолни сцени на маса..."

Моята работа не е част от работата на останалите. Копнеж е съчетанието на миналото и бъдещето, настоящето и близкото минало, чаканото бъдеще...
Харесвам провокацията, харесвам различни идеи - залагам на себе си!

Продукта е факт от доста време..., но след дълъг размисъл над това, че колегите занимаващи се с предпечата и подготовката за продажбата на продукта не са уважили автороското ми право се колебаех дали да оповестя работата си.
Уви, ще го направя тъй, като тази "опаковка" е създадена от мен :)

PostScriptum.За да не бъда голословен предлагам на Вашето внимание първоначалния колаж БЕЗ надписи и т.н.

300 dpi
CMYK

CPT, JPеG & PDF

screenshot

 списание плейбой с мира  списание плейбой с мира  списание плейбой с мира  списание плейбой с мира

Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"