Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
Search Engine Optimization

В първото издание през 2011 година на Националното състезание по Информационни Технологии и Визуални Изкуства "Аз мога – тук и сега!", изнесох лекция свързана с вечния въпрос "как да изляза на първо място в google". Това е обширна тема, която изисква конкретика, но все пак аз представих на участниците в лекционната дискусия няколко основни и прости правила така, че да създават "правилен" уеб!

В тази лекция съм разгледал и представил:

По време на презентирането ми направи впечатление, че голяма част от участниците в състезанието, а и тези конкретно в категорията "ре-дизайн на уеб-сайтове" (които се предполага, че имат най-голям интерес), не проявиха достатъчност ентусиазираност, което ме навежда на мисълта, че твърде много се разчита на готови решения. Визирам, че твърде масово се използват различни CMS, които имат готови модули за SEO, НО според мен има неща, които няма как да се постигнат, като се разчита само и единствено на "мързела". Нужно е както четене, така и практика!

Снимки, както от моята презентация и на другите колеги, които взеха участие в начинанието... така и от състезанието, ще откриете на този линк.

Презентация
Лекции и Статии
 
Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"