Art is like masturbation.

Design is like sex.

 
"Мотивирай креативността си!"

В тазгодишното издание на Националното състезание по Информационни Технологии и Визуални Изкуства "Аз мога - тук и сега!", изнесох интересна за самия мен лекция на тема "Мотивирай креативността си!". Бях в период, в който имах силите и нуждата да споделя с тези млади хора моята мотивация, както да организирам състезанието, така и да продължавам да се боря в живота си, като се стремя към следващи успехи, успехи, успехи!

Разбира се, че има "провали" (или спънки), но те съпровождат перфектния успех! Не се изненадвайте, че презентацията е само от 2 слайда :) Вторият го добавих преди малко (преди да публикувам тук в сайта), а на самото представяне бе само 1 :) Няма да навлизам в детайли какво точно съм говорил, но смятам, че се справих отлично, всъщност аз съм добър 洗腦 (xǐ năo), но и това има обяснение... да речем опита и гадостите, с които се сблъсквам, но да не забравям и прекрасните хора, с които работя! Всичко е форма на баланс.

Снимки, както от моята презентация и на другите колеги, които взеха участие в начинанието, така и от състезанието, ще откриете на този линк.

Презентация
Лекции и Статии
 
Аз видях, погледни през моите очи
 фотогалерия на кристалин чавдаров  пейзажи от цяла българия  Снимки на българската природа - планини, море, забележителности. Фотогалерия и фотобанка.  фотография, пейзажи, снимки, сток, България, природа, забележителности, изкуство, тракове, пътешествия, истории, разкази, услуги  снимки от сватби, сватбен фотограф, сватбено заснемане, сватбена фотография  Информация относно фотозаснемането на вашата сватба от сватбен фотограф
Чурилик
Себеизлеяния
"Аз мога - тук и сега"